Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Fülke

Fülkeforradalom van! Mi tudósítunk.

Fülke

2011.12.31. 19:00 | Horváth Andor Márton | 6 komment

Címkék: újság mszp fidesz forradalom fülke

Baj van, ezt mindenki tudja. Hogy mi a baj, azt mindenki hosszan és különféleképpen tudná sorolni. De abban a kérdésben, hogy mi a megoldás, mutatkozik meg az emberiség igazi sokszínűsége. Erre építünk most blogot.

Nem az most a lényeg, hogy szerkesztőségünk minden tagja meg van győződve arról, hogy - csak a példa kedvéért - a jelenlegi Orbán-kormány politikája nem része a megoldási lehetőségek hosszú sorának. Ezt majd úgyis bebizonyítjuk nektek, ti meg vagy elhiszitek, vagy nem. Remekbe szabott logónk sem lényeges, de még csak az sem, amit írunk. És ti mégis minket fogtok olvasni. Mert el fogjuk hitetni veletek, hogy a lényeg: ti vagytok.

Szerkesztőségünket az utóbbi időben hetente jelentkező Sárdobáló szerkesztőgárdájából toboroztuk. Ott azt ígértük, hogy türelemmel fogjuk szemlélni a világ változásait, és ezért lesz izgalmas minket olvasni. Most a türelemszabályzót még feljebb csavarjuk: ezentúl a ti hangotokra is éppoly türelmesen oda fogunk figyelni. Nem fogjuk lustaságból hagyni, hogy azok, akik csak az agresszióban látják a megoldást, elnyomják a véleményeteket, mert veletek akarunk vitatkozni, akár a Fidesz, akár bármely más párt politikáját támogatjátok; akkor pedig, ha egyikét sem támogatjátok túlságosan, még jobban örülünk a véleményeteknek. Mi a Fülkét képviseljük, ahonnan - mint megtapasztalhattuk - minden valódi forradalom indul.

De még mást is ígérünk. Mostantól belső szerkesztőségi vitáinkat is kommentekben, nyilvánosan folytatjuk le. Nem az a cél, hogy tévedhetetlennek tűnjünk, hanem hogy ti is beleszóljatok a mi vitáinkba, vegyétek át a minket foglalkoztató problémákat, végezzétek el a piszkos munkát, aztán a tanulságból mi majd remek cikkeket írunk. És persze írunk majd másról is, nem csak aktuális belpolitikáról, de mindenről, ami a közélethez kapcsolódik itthon és külföldön. Sok téma, sok cikk, sok olvasó, sok hirdetés, sok pénz. Megyek is, hogy nekiláthassunk.

Impresszum

Blogunk - akár az előző - szerkesztetlen (ezt neked, médiatörvény!), és, legnagyobb sajnálatunkra, finanszírozatlan is. Amint pénzt kapunk valakitől, megadjuk a tippet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulke.blog.hu/api/trackback/id/tr773421514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2011.12.31. 19:11:02

Mindenkinek egy Boldogabb ÚJ ÉVET!
Azoknak, akiknek lehetőségük van hétfőn az Opera előtt a "véleményüket kifejezni" kiskretének enyhén barna kupacra hajazó REMEKMŰVE és TÁKOLMÁNYA láttán, ne tartsa vissza, aprópénzt vigyen, azután tessék odaszórni a bolondok (a bóvli politikusok szinonimája) elé, szedjék össze azok a szarrágók azt is és nyaljanak ...SÓT, vagy költsék gyógyszerre!
ÉLJEN A PÁRT! Hejj Viktor! Csak a Fidesz!

Horváth Andor Márton · http://mitszabad.blog.hu 2011.12.31. 19:16:56

Nahát, az első kommentünk! Még ha huszonöt másik helyre is beírtad, akkor is köszönjük. Hiszen a vita az első.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2012.01.01. 03:41:47

BÚBK (Boldog új blogot kívánok :D)
Azt ugyan nem értem, miért kell új blog, de nyilván megvan rá az okotok.
Lodovikot hiányolom a szerzők közül, bár a Sárdobálóra sem írt már ezer éve.
Kíváncsian várom az írásokat.

Horváth Andor Márton · http://mitszabad.blog.hu 2012.01.01. 11:36:58

Az ok: ezt-azt most máshogy szeretnénk csinálni, mind eddig. És lehet, hogy az eredmény nem passzolna egészen a Sárdobáló régebbi történetéhez. Vagy éppen a Sárdobáló régebbi dolgai nem passzolnának a mi újabb dolgainkhoz. Meg ez milyen jó apropó volt újradizájnolni! :)

Horváth Andor Márton · http://mitszabad.blog.hu 2012.01.01. 11:39:23

Óh, és természetesen Lodovik cikkeit is szívesen fogjuk látni, akár - bár ez merész feltételezés - magát Lodovikot is, de ezúttal így néz ki a kezdőcsapat. Viszont például ott van Assis, aki eddig nem volt!

Corry 2012.01.01. 15:52:21

BUÉK mindenkinek!
Én is be fogok néha nézni, már hiányoltalak benneteket, persze Kolbenheyernek grat. az alkotásaiért a Sárdobálón.
süti beállítások módosítása