Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Fülke

Fülkeforradalom van! Mi tudósítunk.

Vérszomj

2012.02.10. 09:00 | Horváth Andor Márton | Szólj hozzá!

Ebben a percben kezdődik Geréb Ágnes ítéletének kihirdetése. A magasan képzett szülész-nőgyógyász-szülésznő-bába-pszichológus, aki több ezer szülést vezetett le évtizedek során, talán börtönben fogja leélni a következő két évet. A vádpontok között olyan eljárás is szerepel, melyet egy orvos tévékamerák előtt is vállalhat. Meg még sok más, amit a hazai orvostársadalom szakvéleménye alátámasztott. A nemzetközi orvostársadalom, illetve a bábaság nemzetközileg legelismertebb képviselője, az amerikai Ina May Gaskin részéről érkezett szakvéleményeket és nyilatkozatokat a bíróság meg sem vizsgálta a másodfokú tárgyalás során.

Az elsőfokú ítélet során a bíróság szokatlan, váratlan, az ügyészek által nem is javasolt súlyos ítélettel lepte meg a jatt-alapú szülészeti gyakorlat kedvelőit. Geréb Ágnes ügyvédje fellebbezett, de ugyanígy tett az ügyész is, aki meggondolta magát, és a nyerő pozícióból még nagyobb nyereséget akart kihozni, és a bába ítéletének súlyosbítását kérte.

Reggel eldől, hogy a bíróság kit támogat. Magánjellegű forrásokból tudom, hogy mostanában egy szülés ára 140 ezer forint. Mármint annak, aki befizette a TB-t, és akitől senkinek nem lenne joga pénzt kérni. Ha a bíróság ma nem menti fel Geréb Ágnest az összes vádpont alól, akkor továbbra is azokat támogatja, akik a szülőket gyermekük életének kockáztatásával fenyegetik, hogy így tegyenek szert jogos fizetésükön felül a magyar átlagkereset sokszorosára, adómentesen, feketén.

A magyar igazságszolgáltatásnak nem lehet megbocsátani, amit ezzel a kiváló orvossal szemben elkövetett. Bízzunk benne, hogy nem súlyosbítja ezt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulke.blog.hu/api/trackback/id/tr434086067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása