Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Fülke

Fülkeforradalom van! Mi tudósítunk.

A mi elnökünk!

2012.01.11. 18:45 | Horváth Andor Márton | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz plágium elnök schmitt pál

Nem csak a németeknek van ám Lügenbaronjuk! Őnekik egy nemes, egy igazi zu Guttenberg kellett a plágiumbotrányhoz, nekünk viszont a plebejus elnökünk megadja, ami jár. A tökéletes bűntényt.

Ha másolni kell, másolj igazán! Nem ám félszívvel, itt-ott belejavítgatva, megváltoztatgatva. Az egészet egyben emeld át! Más nyelven írott, lefordítatlan forrás kell, és persze le kell fordítani, de a címét is, úgy soha rá nem jönnek. Hiszen ki is venné a fáradságot, hogy megkeresse a könyv magyar változatát, melyet soha nem is adtak ki? Mármint nem az eredeti szerző nevével.

Már csak az a kérdés, ki fordította le franciából azt a körülbelül 180 oldalt, amit a HVG szerint az Elnök a bolgár szerző művéből emelt át. Ha a köztársasági nemzeti elnök saját maga fordította, és követi nemes elődje példáját, ki tudja, talán még a békemenetre is elmegyek.

Jó, azt azért nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulke.blog.hu/api/trackback/id/tr653537564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása