Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Fülke

Fülkeforradalom van! Mi tudósítunk.

Na gyertek!

2012.01.10. 20:30 | Horváth Andor Márton | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz martonyi tarlós tüntetés rogán ellenzék navracsics matolcsy

A Fidesz szeretne erőt demonstrálni. Szeretné az utcára vinni az embereket. Tegye! Meg szeretném nézni, kik azok, akik annyira elégedettek a kormánypolitikával, amennyire az ellenzék elégedetlen. Nekünk, akiknek nem tetszik, most könnyű. Ellenzékben őrjöngeni nem nagy tudomány. Mutassák meg a tüntetés művészetét azok, akik ezt tökélyre fejlesztették. Akik korábban azt mondták, itten egészen más, sokkal szebb világ lesz, mutassák meg, milyen szép ez a világ! Lássuk az örömet, a ragyogó arcokat, a Nemzeti Színejavát! Hátha attól majd jobban tetszik a rendszer is. Ezen mindenki nyer.

Vagy talán tévedünk? Lehet, hogy a Fidesz-szimpatizánsok maroknyi csapata nem tudja, mi mellett vagy mi ellen kellene tüntetnie? IMF: menő vagy nem menő? Tarlóst fideszesként vagy függetlenként szeretjük jobban? Martonyi vagy MatolcsyRogán vagy Navracsics? S mi van, ha esetleg mégsem lesznek annyian, mint az Operánál? Hát akkor lássuk azt! Nem csak a Fidesz-szimpatizánsok, mi is erődemonstrációt akarunk! Tessék kivinni a politikát az utcára, és ott is maradni! Majd találunk valakit a Parlamentbe is.

Update: jönnek! Békemenet lesz, nem is akármilyen! Hiszen a kormány is békét akar, nem értelmetlen acsarkodást, nem ám az imperialista EU ármánykodását! A kezdeményezők: "Bayer Zsolt közíró, Bencsik András főszerkesztő, [...] Széles Gábor vállalkozó", nem is írom ide a teljes listát, nemzetünk legdélcegebb daliái mind ott fognak menetelni, a Hősök terétől a Parlamentig. Blogunk javaslata tehát: a béke ne álljon meg az Országház előtt, hanem menjen tovább, amilyen messze csak lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulke.blog.hu/api/trackback/id/tr923535286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása